BGTSC съобщават: Родните дарк-метъл любимци VELIAN официално стават част от концертът на PYOGENESIS, който ще се състои на 2 декември 2022 година от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Преди тях вечерта ще открие все по-популярния в Източна Европа Eric Hutchence.

ERIC HUTCHENCE е представител на Кавказките републики и Турция в световния конкурс за необвързани банди WACKEN OPEN AIR METAL BATTLE, но при нас пристига като метъл-диджей от Тбилиси, Грузия. Шоуто му е смес от музикални авторски миксове на хитови композиции, подкрепени от светлинно шоу - тежко, мощно, възбуждащо и адски зареждещо!
Събитието е „От приятели За приятели“, за това стягайте яките и си пазете силите!

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана. Билетите може да бъдат сканирани директно от телефон.
Цената им в момента е 30 лева, а в деня на събитието и на входа на клуба ще е 35 лв.!

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

pyogenesis sofia 2022