ODD CREW пуснаха онлайн пети сингъл от предстоящия си, шести студиен албум „Dark Matters (Part I)". Това е песента „Desert Skies", като чрез плеъра по-долу, можете да гледате и официалния видеоклип.
Режисьор и главен оператор е Петър „Българевеца" Димов от „DarkWhite Vision", с когото бандата работи по видеата към всички осем парчета от новия диск.

ODD CREW споделят емоцията покрай създаването на „Desert Skies":

„Това е една от най-сантименталните песни, които сме правили досега. Всеки от нас четиримата вложи голяма част от себе си в създаването й, а посланието в нея е надеждата да оставим един по-чист и по-добър свят за децата си, и поколенията след нас."

 ODD CREW обявиха първите си концертни дати в страната през месеците май и юни, непосредствено след издаването на новия диск. Бандата ще вземе участие и в редица летни фестивали, първият от които е „Hills of Rock Sofia Edition" на 3 юли.

27 май Терминал 1, София
28 май Терминал 1, София
3 юни Varna Live Club, Варна
4 юни Download, Пловдив
17 юни Bar Target, Бургас
18 юни Tangra, Сливен
24 юни Макс клуб, Русe
25 юни Арт Лято, Велико Търново
3 юли Hills of Rock Sofia Edition, София

Билети могат да бъдат закупени в системата на EpayGo.

С наближаване на датата на издаване на „Dark Matters (Part I)" вече тече и предварителната му продажба в официалния уебсайт на ODD CREW. Албумът ще бъде издаден на CD и винил чрез немския лейбъл „Drakkar Entertainment" на 27 май.