Концертът на Primordial, който ще се състои на 15 октомври 2022г. в клуб Mixtape5, след отлагане на шоуто през 2021 поради пандемията от COVID-19, ще даде възможност на публиката да се срещне и с една обичана българска банда. Това са Vrani Volosa, които не сме гледали на живо скоро. Момчетата работиха по нов албум, имат нов барабанист и репетират усърдно. За събитието в София готвят специален сет.

Vrani Volosa имат в дискографията си три албума, а четвъртия вече е готов, като подброности за излизането му, включително и заглавието на творбата, предстои да бъдат обявени. От него досега бяха представени две песни „Omen“ и „Sorcery“, които отново разтуптяват сърца, защото са искрени и емоционални. Освен че получиха позитивни оценки, те доказаха за пореден път, че затишието е просто затишие пред буря!

Vrani Volosa изпипват нещата, следват предварително планирани стъпки като елегантно загатват насоката на новия си материал, провокират и карат слушателя да изостри сетивата си в очакване на следващия им ход.
Последното засега издание на „враните“ „Amongst The Loneliest Of Waves“, което излезе през 2018г., разкъса осемгодишната тишина от лагера на бандата. Ето ни четири лета по-късно, в очакване на нов албум и знаменателен концерт.

Иначе, както помнят просветените, Primordial и Vrani Volosa вече са споделяли сцена и химията между двете групи витае във въздуха, когато се съберат... Бургаската формация има особена връзка с колегите си от Дъблин, която проличава най-добре на сцената.

Магията ще се случи пак на 15 октомври 2022г.

Билети на цена от 40.00 лв. може да намерите онлайн на bit.ly/Primordial2021 (в системата на PaySera Tickets), на каса само в магазини "На Тъмно" в цялата страна, както и по куриер с наложен платеж на тел: 0886 33 33 67!

primordial sofia 2022