Получихме следното съобщение:

Бургаската epic metal банда VRANI VOLOSA ще отпразнува двадесет години съществуване с концерт в Бургас навръх Коледа. На 25.12 (понеделник) квинтетът ще забие в клуб “Модерен театър” и ще разходи публиката из цялата си дискография в продължение на почти 3 часа с обещанието за доста изненади. С този концерт групата завършва краткото есенно-зимното турне “The Blood Of The Mountains”, което е в подкрепа на новоизлезлия четвърти албум “Woods Mountains Skies”. За новата 2024 г. VRANI VOLOSA обещават още концерти, а защо не и работа по нов албум.
Вратите на клуб “Модерен театър” ще отворят за събитието в 21:30 ч., а концертът ще започне в 22:00. Билети ще намерите на касата на клуба.

VRANI VOLOSA е epic metal квинтет от Бургас с двадесет годишна история, през която групата има четири издадени албума, едно DVD и множество концерти в страната и чужбина с групи като Orphaned Land, Pungent Stench, Skyclad, Rotting Christ, Suidakra, Manegarm, Finsterforst, Balfor, Raventale, Harmasar, Infected Rain, Blaze Of Sorrow, Celelalte Cuvinte и др.