VRANI VOLOSA представят трети сингъл от предстоящия да излезе нов албум. Песента се казва "Cure For A Dangerous Sickness" и е до известна степен най-експерименталната в кариерата на групата.

Христо (VRANI VOLOSA): ”Cure For A Dangerous Sickness” e кратка и с лесно запомнящи се текст и рефрен песен. Може би една от най-опростените композиции, които сме правили досега, с хващащи ухото мелодии, умерено темпо, радиофоничност. Разбира се, всичко това е подчинено на наследството, оставено от групата - сменящи се акорди, тежък груув, меланхолия и мрак. Текстът е написан точно една година преди началото на войната в Украина и някак си много странно се допълни с настъпилите събития и все пак - четете между редовете, истината е някъде там! Чуйте Cure, пишете ни, какво мислите и ще се срещнем съвсем скоро на концерт! Наздраве!"


”WOODS MOUNTAINS SKIES" e четвърти поред дългосвирещ опус в дискографията на VRANI VOLOSA. С няколко думи - 65 мин. епичен метъл в духа на Bathory, Primordial, Tiamat, който ни представя трансформацията на човешкото същество в чудовище, буквален и преносен смисъл, кръговратът в природата и как тя заличава всяко зло и възстановява равновесието.

Повече детайли за WOODS MOUNTAINS SKIES предстоят да бъдат споделени.