Кралете на севера за първи път с пълното си шоу и у нас!

BGTSC представя: обичаните WOLFHEART за своя първи хедлайнерски концерт у нас! Ако трябва да ги опишем с една дума, то тя е „жестоки”! Турнето, представящо последният им албум King Of The North” ще премине през София на 9 май и ще се състои в клуб „Mixtape 5“.

WOLFHEART са една от най-добрите северни метъл банди. Не са случайни и двете им фестивални участия у нас, първото от които на SOFIA METAL FEST през 2016 година. Тогава групата на Tuomаs Saukkonen бе една от многото приятни изненади въпреки, че беше едва три годишна и след издаден втори албум.

Не пропускайте първият самостоятелен концерт на WOLFHEART - една от най-добрите мелодични дет метъл групи! 

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg, както и на входа на клуба в деня на концерта, но ако са останали. Обърнете внимание, че с наближаването на събитието цената на билетите ще расте от 40 до 55 лева. Промо-билети ще се продават до 1 декември, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.
Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лици.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

wolf_poster_press.JPG